Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Entrepriseret

Hos Leoni Advokater rådgiver vi om alle juridiske aspekter i relation til bygge- og anlægsvirksomhed. Vi hjælper både offentlige og private bygherrer, entreprenører og rådgivere.

Vi kan være med lige fra start i forbindelse med tilbuddet eller udbuddet, hvad enten der er tale om et frivilligt udbud eller udbud efter danske og EU-retlige regler.

Vi rådgiver bl.a. omkring formuleringen af tilbuddet eller udbudsmaterialet, finansiering, forsikring, vilkårene for selve aftalen, konflikter undervejs i byggeriet og afleveringen af det færdige byggeri, samt tiden efter at afleveringen har fundet sted.

​Det er afgørende, at en entreprise- eller rådgiveraftale bliver omhyggeligt udformet inden et bygge- eller anlægsprojektet går i gang.

Aftalen vil i langt de fleste tilfælde være afgørende for, hvordan en tvist skal løses og samtidig giver aftalen, og processen med udarbejdelse af denne, mulighed for at overveje mulige faldgrupper og risici, der vil være forbundet med projektet.​

Opstår der alligevel konflikter undervejs i projektet eller efter aflevering, er vi med til at sikre, at disse løses med det bedst mulige resultat for vores klient. Vi repræsenterer vore klienter ved de almindelige domstole, voldgiftsretter og nævn.

​Vores rådgivning omfatter bl.a.:​

  • ​Udarbejdelse af udbudsmateriale, entreprisekontrakter og rådgiveraftaler
  • Projektets finansiering og garantistillelse
  • ​Spørgsmål i forbindelse med tilsyn, aflevering, forsinkelse og mangler
  • Forsikringsspørgsmål, fx all-risk forsikring, ansvar mv.
  • Isoleret bevisoptagelse og sagkyndige erklæringer
  • Rådgivning inden for forskellige regelsæt, fx AB18, AB92, ABT 93, ABR89, Tilbudsloven, AB Forbruger, og FIDIC
  • ​Tvistbehandling fx ved Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed, Klagenævn for Udbud eller domstolene​

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00