Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Konkurrencebetingelser​

GENERELLE BETINGELSER


For at deltage i konkurrencer skal deltageren være mindst 18 år gammel. Hver person må kun deltage en gang. Bliver disse punkter brudt, forbeholder Leoni Advokater sig retten til at frasortere personen fra konkurrencen. Konkurrencen er gratis at deltage i, og der er ikke nogen købspligt.

Forevisninger i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er Leoni Advokaters ejendom, og må ikke videregives til tredje part, medmindre dette er aftalt.

​Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. 

​Leoni Advokater forbeholder sig retten til at offentliggøre navn og by på vinderne af konkurrencen på både vores Facebook-side og andre medier, som Leoni Advokater anvender. Konkurrencedeltagerne accepterer ved sin deltagelse i konkurrencen, at Leoni Advokater må eksponere navn og by på vores off/online-platforme.

​Præmien skal afhentes inden 4 uger fra at vinderen har modtaget oplysning om at have vundet konkurrencen. Afhentes præmien ikke inden fristens udløb mister vinderne retten til præmien og en ny vinder udtrækkes/kåres. Ved afhentning af præmien kan det blive påkrævet, at der forevises gyldigt billede ID. 

​Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.

​Deltagelse i konkurrencen efter fristudløb bliver ikke taget i betragtning ved kåring af vinderen. Leoni Advokater afgør om deltagelsen er modtaget rettidig. Det er deltagerens eget ansvar om deltagelsen kommer rettidigt frem.

​Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Leoni Advokater er deltageren indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser. Deltagerne kan ikke efterfølgende rette krav mod Leoni Advokater.​

Leoni Advokater – Oktober 2023