Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Lejeret

Leoni Advokater yder rådgivning inden for alle aspekter af lejerettens område. Vores afdeling for fast ejendom og lejeret har igennem mange år opbygget stor erfaring i rådgivning om lejeret.

Lejelovgivningen, der er en vigtig del af dagligdagen, består af mange komplekse regelsæt, der løbende ændres, hvorfor der løbende vil være behov for professionel rådgivning.

Dertil kommer, at lejeretten i et vist omfang er en meget beskyttende lovgivning for lejere, hvorefter selv små overtrædelser af loven kan medføre væsentlige økonomiske konsekvenser for udlejere.

Hos Leoni Advokater har vi stor erfaring inden for udarbejdelse af lejekontrakter – både for så vidt angår erhvervslejemål og boliglejemål. Vi er din advokat igennem hele forløbet – lige fra forhandlingerne forud for kontraktindgåelsen og frem til kontraktens underskrivelse.

Vores erfaring, suppleret med et væsentlig branchekundskab, gør, at vi kan hjælpe med at skabe de optimale løsninger for vores klienter.

En lejekontrakt udarbejdet af en advokat kan bevirke, at mange problemer og eventuelle retssager kan undgås.

Vi rådgiver primært udlejere og store boligselskaber. Viborg Udlejerforening er tilknyttet firmaet. En af kontorets partnere er formand for Viborg Grundejerforening, der består af en stor kreds af firmaer og privatpersoner, der foretager udlejning.

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00