Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Konkurrence- og udbudsret

Reglerne for konkurrence og udbudsret er mange og komplekse og findes i krydsfeltet mellem den nationale lovgivning og EU-retten. Hos Leoni Advokater fortolker og formidler vi reglerne i et sprog, der er til at forstå.​

UDBUDSRETTEN​

Vi rådgiver både ordre- og tilbudsgivere, hvilket har givet os et unikt indblik i processen fra begge sider af bordet.

Vores rådgivning omfatter hele processen omkring udbuddet eller licitationen, herunder bl.a. reglerne for, hvornår det er nødvendigt med et udbud, hvilke krav der stilles til udbudsmaterialet og tilbuddet, mulighederne for Offentlige Private Partnerskaber og samarbejde (OPP og OPS).

Det har stor betydning, hvilke regler der finder anvendelse på et udbud alt efter, om dette omhandler vare og tjenesteydelser, eller om det er bygge- og anlægsarbejder, der udbydes. Også værdien af selve arbejdet, har betydning herfor.

​Når udbudsprocessen er gennemført, rådgivere vi udbuddets interessenter i spørgsmål omhandlende bl.a. hvorvidt udbudsreglerne er overholdt og om mulighederne for evt. erstatning, hvis dette ikke er tilfældet.

Leoni Advokater fører sager vedrørende konkurrence- og udbudsret ved Klagenævnet for Udbud og ved de almindelige domstole.

KONKURRENCERETTEN ​​

Konkurrenceretten kan have en stor betydning for, hvilke aftaler og dispositioner, som virksomheder i Danmark kan lave. Både konkurrencereglerne i den danske lovgivning og EU’s konkurrenceregler er baseret på forbud, som virksomhederne let kan komme på kant med, hvis ikke der passes på.

​Leoni Advokater bistår med kvalificeret rådgivning i alle former for konkurrencesituationer og relaterede problemstillinger.

Konkurrencereglerne har stor indvirkning på virksomhedens aktiviteter og berører mange områder. Vi fokuserer på muligheder i stedet for begrænsninger og forstår virksomhedens behov for konkurrencemæssige fordele.

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00