Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Familieadvokat

Hos Leoni Advokater yder vi som familieadvokat rådgivning vedrørende familieret, herunder alle familieretlige spørgsmål i et sprog, der er til at forstå. Vi har i mange år givet juridisk rådgivning inden for familieret, fast ejendom, arveret, dødsbobehandling, testamenter, ægtepagter og samejeoverenskomster.

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister for en uforpligtende samtale om dine behov for juridisk bistand eller rådgivning. 

​Vi har kontorer i Holstebro, Viborg og Aalborg, men tager selvfølgelig også imod klienter fra andre omkringliggende områder. 

VI HJÆLPER JER VIDERE PÅ BEDST MULIG VIS

I mange tilfælde vil det være første gang, at klienten står over for at skulle separeres, tage stilling til fordelingen af forældremyndigheden over børnene eller lignende, og vores familieadvokat er derfor altid meget opmærksom på at inddrage dig aktivt i sagsbehandlingen, og løbende orientere dig om de enkelte sagsbehandlingsskridt – og ikke mindst betydningen af disse.

​Vores familieadvokater er altid meget opmærksomme på, at familien fortsat skal kunne fungere, også efter et besøg hos en familieadvokat. Vi forsøger derfor altid i første omgang at løse tvister ved forhandling for at opnå den optimale løsning for alle parter. Viser det sig at der ikke kan findes en løsning til alles tilfredsstillelse, er vi samtidig fuldt ud kvalificerede til at følge sagen helt til dørs.

​Klik på et af de nedenstående links for at læse mere om, hvad vi blandt andet kan rådgive om inden for familieret:

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en familieadvokat?

Prisen på rådgivning inden for familieret fra en familieadvokat kan være meget vanskelig at fastsætte på forhånd, idet der er tale om meget individuelle løsninger. Derfor tilbyder vi et formøde af cirka en times varighed til en nedsat salærtakst på kr. 1.500 i timen + moms, eller i alt kr. 1.875 i timen.

På mødet skal du/I medtage en oversigt over jeres økonomi samt pensions- og forsikringsforhold, og efter mødet vil det være muligt for vores familieadvokater at give et kvalificeret overslag på løsningsmuligheder og prisen herpå.​ På den måde kan vi finde den billigste og mest hensigtsmæssige løsning.

Hvem skal jeg kontakte?

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en familieadvokat fra Leoni Advokater. Kontakt os på telefon 86 62 06 00​ eller skriv til vores e-mail post@leoniadvokater.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00