Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Insolvensret

Leoni Advokater har mange års erfaring i at rådgive private og erhverv om alle retlige spørgsmål om insolvens, herunder konkurs, rekonstruktion og frivillige gældsordninger.

Alle virksomheder kan risikere at komme i økonomiske vanskeligheder. Hos Leoni Advokater er vi med dig hele vejen, hvor vi med kompetent juridisk rådgivning sørger for, at du kommer godt videre.

​For at give dig de optimale forudsætninger for et godt samarbejde, har vi fordelt os i specialgrupper med stor samlet viden og erfaring inden for de enkelte retsområder, hvorfor du altid får kontakt med en advokat med speciale inden for netop dit område. Denne tilgang er ikke kun omkostningseffektiv, men den gør det også nemmere for vores klienter at kende de advokater, der arbejder med deres sag.

​Vores advokater har erfaring med at hjælpe virksomheder, der står over for insolvens eller tunge gældsbyrder som følge af ændrede markedsforhold, retssager, misligholdte lån eller tvister. Vi arbejder med klienter for at guide dem gennem lovens kompleksitet, undersøge alternativer til konkurs og finde den bedste metode til omstrukturering eller reorganisering for at maksimere gavnlige resultater.

​Leoni Advokater tager aktiv del i alle opgaver i forbindelse med kriseramte økonomiske forhold.

Det drejer sig bl.a. om følgende:

  • Rekonstruktør i forbindelse med rekonstruktioner
  • Kurator i konkursboer
  • Aktiv deltager vedr. akkordordninger
  • Vi tager også meget del i rådgivning i de situationer, hvor der er kriseramte økonomier, og medvirker gerne til at fremkomme med løsningsforslag til afklaring af kriseramte situationer

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00