Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Inkasso

Inkasso handler om at inddrive penge hos personer og virksomheder, der er i restance. Oplever en virksomhed eller privatperson, at en skyldner ikke vil betale, kan den sidste effektive løsning være at sende skyldneren til inkasso.

I Leoni Advokaters inkassoteam er vi opmærksomme på den nyeste lovgivning, vi respekterer god advokat-og inkassoskik, og vi sikrer en kompetent og effektiv sagsbehandling i øjenhøjde – dette giver efter vores erfaring som inkasso advokat de beste resultater.

Vi bestræber os konstant på at være førende som inkassoadvokat og langtidsovervågning. Vi er opmærksomme på, at skyldner normalt også er kunde hos klienten, og vi fokuserer derfor altid på at finde den mest konstruktive løsning for sagens parter.

Når en inkassosag overdrages til Leoni Advokater, overtager vi alt det praktiske og udarbejder en plan for inddrivelsen i tæt samarbejde med klienten og i overensstemmelse med dennes ønske.

Vi indberetter således også skyldneren til RKI efter de gældende regler på området, såfremt klienten ønsker dette.

Vi kan naturligvis som inkassoadvokat varetage inkassosager i hele landet, men også internationale sager såfremt behovet opstår.

Kontorets ansvarlige fagperson er Lene Kjærsgaard.

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00