Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Mægling og mediation

Mediation og mægling er ofte et godt og fremtidsorienteret alternativ til konfliktløsning end en traditionel rets – eller voldgiftssag.

Leoni Advokater har mange års erfaring med konfliktløsning ved mægling og mediation. Ikke alle konflikter kan løses via mediation, men en konstruktiv dialog med modparten er ofte værd at forsøge og vil typisk hjælpe til at begrænse uenigheden i en konflikt mest muligt.

Når en konfliktsituation opstår eller truer med at opstå, undersøger og vurderer vi på baggrund af vores mangeårige erfaring, mulighederne for at løse konflikten via mediation og rådgiver vores klienter om forskellige scenarier og mulige konsekvenser set ud fra en juridisk og forretningsmæssig synsvinkel. Vi hjælper med valget af mediator/mægler og står ved vores klienters side før, under og efter mediationsforløbet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem skal jeg kontakte?

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en familieadvokat fra Leoni Advokater. Kontakt os på telefon 86 62 06 00​ eller skriv til vores e-mail post@leoniadvokater.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00