Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

Virksomhedsoverdragelse

Hos Leoni Advokater har vi betydelig erfaring med virksomhedshandler, lige fra overdragelser af enkeltmandsvirksomheder til store og komplekse transaktioner.

Vi rådgiver blandt andet om køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger og rekonstruktioner m.v.

Vi er erfarne rådgivere og sparringspartnere på både køber- og sælgersiden.

En virksomhedshandel er kendetegnet ved, at der altid vil opstå en række spørgsmål både før, undervejs og efter. Vi er bevidste om, at de juridiske problemstillinger ikke er de eneste og bestræber os altid på at opnå det bedst mulige resultat for klienten i samarbejde med øvrige rådgivere.

Typisk vil vores rådgivning koncentrere sig omkring planlægning af handlen, finansieringen, deltagelse i forhandlinger, valg af overdragelsesmodel, gennemførelse af due diligence eller opbygning og håndtering af datarum, udarbejdelse af kontraktgrundlag og øvrige dokumenter samt gennemførelse af handlen og opfølgning på de aftalte forpligtelser.

Endeligt lægger vi vægt på, at vores jurister skal kunne bidrage med en forretningsmæssig forståelse og en menneskelig indsigt, som ofte kan være af lige så afgørende betydning som nøgletal og øvrige målbare parametre.

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Leoni Advokater på +45 86 62 06 00