Skip to main content
+45 86 62 06 00  ·  post@leoniadvokater.dk  ·  Man – Tor 8-16:00, Fre 8-15:00

LEONI ADVOKATER UDNÆVNER CLAUS PEDERSEN TIL PARTNER

Leoni Advokater udnævner Claus Pedersen til partner pr. 1. januar 2024. Claus Pedersen har været ansat som associeret partner i Leoni Advokater siden 2021, og han har i den periode opnået stor succes med sit arbejde.

Claus Pedersen er specialiseret i entreprise- og procesret. Han har en bred erfaring med rådgivning af både private og offentlige klienter i forbindelse med entreprisekontrakter, byggesager og tvister. Han har også en betydelig erfaring med at repræsentere klienter i retssager.

“Vi er meget glade for at kunne udnævne Claus Pedersen til partner. Han er en dygtig advokat med en solid erfaring og et stort engagement i sit arbejde. Han er en værdifuld tilføjelse til vores partnerskab,” siger Hans Peter Storvang, advokat og partner i Leoni Advokater.

​Claus Pedersen er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2010. I 2018 blev han konstitueret landsdommer i Vestre Landsret, og han har opnået møderet for Højesteret i 2021.

“Jeg er meget glad for at blive udnævnt til partner i Leoni Advokater. Jeg har haft en god tid i virksomheden, og jeg ser meget frem til at fortsætte mit arbejde her som partner.” siger Claus Pedersen.

Claus Pedersen bor i Løgstrup med sin kone og to børn. I sin fritid er der også fart over feltet, idet han selv kører gokart sammen med begge sine børn.

OM LEONI ADVOKATER

Leoni Advokater er et fullservice advokatfirma med kontorer i Viborg, Aalborg og Holstebro. Virksomheden har 48 medarbejdere, der arbejder der tilbyder rådgivning til både erhverv og private.

VED SPØRGSMÅL ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE